• Безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.
  • Доставляємо по всій Україні! Всього 1 день та замовлення у Вас!

TFV12 CLOUD BEAST KING офіційно представлений

Новий шалений атомайзер TFV12 від відомої компанії у світі вейпінгу - SMOK. Це просто новий король пари, володар вейпінгу та один із найпотужніших сучасних атомайзерів.

TFV12, як і попередній атомайзер TFV8, одразу почав диктувати нові вейп-стандарти для сабомних танків іншим виробникам. Але чи зможе Smok перевершити сам себе та здивувати справді чимось новим?

Продовження шаленої серії TF від SMOK

Серія баків TF була спеціально створена для отримання максимальної кількості смаку та величезної кількості пари.

SMOK завжди створювали дивовижні пристрої, іноді випереджаючи ринок на кілька поколінь.

І якщо раніше просто у голові не вкладалося, як можна в один випаровувач встановити цілих 8 спіралей, то 12 спіралей... Це взагалі можливо? Виявляється так, якщо це SMOK.

У TFV12 встановлено випаровувач на цілих 12 спіралей з опором 0,12 Ом! І якщо на 8 спіралях смак рідини з яблучним, наприклад, смаком здавався досконалим, то на 12 спіралях буде почуття, що ти просто взяв яблуко і гризеш його?

Основні особливості SMOK TFV12

У комплекті до бака йде ще два випаровувачі на 12 спіралей із опором 0,15 Ом. Всі три випарники відмінно підійдуть для клаудчейсінгу і любителям величезної кількості м'якої пари.

SMOK TFV12 - безумець у класиці

В усьому іншому TFV12 має хороші стандартні для сучасних баків характеристики.
Корпус зроблений з нержавіючої сталі, має відмінну термостійкість і ідеально підійде для високоватних модів.

Діаметр - 27 мм, завдяки 510 конектору підійде для всіх боксмодів, але краще встановлювати бак на масивні пристрої, інакше краї корпусу будуть значно виступати за корпус мода, що буде не естетично і не зручно.

Об'єм SMOK TFV12

Заправляється бак зверху, просто відсувається убік топкепу. Об'єм бака: 6 мл - зручно, практично і нічого зайвого.

SMOK випустило одночасно дві версії поставки цього бака, одна з трьома випарниками в комплекті, але без бази, що обслуговується. А друга з двома обслуговуваними базами. Одна база (V12RBA) – це звичайні велосіті стійки із заглушкою на одну спіраль у комплекті.

База, що обслуговується SMOK tfv12 V12RBA-T

Друга база (V12RBA-T) створена для любителів експериментувати. Це безстійка база з шістьма отворами для установки спіралі, тобто вона може використовуватися для установки до трьох спіралей.

Загалом, SMOK продовжує дивувати на вигадки. Головне, щоб новинка справді перевершила TFV8 за смаком. Але все ж таки цікаво, а 12 спіралей – це максимум? Далі буде...

⚑ Топ електронних сигарет

→ Всі електронки


18 +
© ДИМОК 2012-2024.

ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

ВХІД