• Безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.
  • Доставляємо по всій Україні! Всього 1 день та замовлення у Вас!
  • МИ НЕ ПРИЙМАЄМО ЗАМОВЛЕННЯ 27.04, ПОЧНЕМО ПРИЙМАТИ 28.04 ВИБАЧТЕ ЗА НЕЗРУЧНОСТІ!
  • МИ НЕ ПРИЙМАЄМО ЗАМОВ-НЯ 27.04, ПОЧНЕМО 28.04

Акумулятори 18650 - 21700 для вейпа і електронних сигарет

Інші Комплектуючі:

Акумулятори формату 18650 використовуються в електронних сигаретах, бокс модах, POD-системах, вейпах.

Як вибрати акумулятор 18650 для вейпу?

Для підбору акумулятора для вейпа слід звертати увагу на два параметри:

  • Потужність струму
  • Ємність

Ці два параметри акумулятора зазвичай збалансовані. Чим вища ємність – тим менший струм, і навпаки, максимально високий струм не може бути з великою ємністю

Найпоширеніші характеристики акумулятора 18650:

  • Безперервний розрядний струм – не менше 20А
  • Постійний розрядний струм – не менше 30А
  • Об'єм від 2500 мА/год

Переважно серед вейперів популярні джерела живлення із ємністю 3000 мА/год. Вони ідеально підходять для використання кожен день.

Любителем механічних модів сподобалися батареї від SONY серії VTC 4 та VTC5. Вони мають високі показники  струму, що краще якщо плати немає.

Бренди акумуляторів

Виробництво акумуляторів Li-ion не простий процес. До таких виробництв застосовують найвищі стандарти якості та безпеки.

Тому на ринку не так багато брендів, які зарекомендували себе. Популярні акумулятори LG, Samsung, Sony і Panasonic.

Випущені моделі від корейських виробників зарекомендували себе як популярні та недорогі рішення. Вони уособлюють над ринком золоту середину.

Акумулятори Sony є вершиною ринку, саме цей бренд пропонує найпросунутіші рішення. Звичайно, вони коштують дорожче, але вони здатні видавати максимальні струми при цьому зберігаючи високу ємність.

Якщо не брати сухі цифри, то за надійністю та якістю виготовлення, батареї від відомих брендів досить надійні та служать приблизно однаково.

При покупці не рекомендуємо вибирати китайські бренди, вони більше спеціалізуються на великій ємності, але не здатні забезпечити високу потужність струму і безпечність використання.

Сумісність акумуляторів для електронних сигарет

Крім акумуляторів формату 18650, з вейпами також використовують батареї 20700 і набагато рідше 26650 або інших форматів.

Пристрої з акумулятором 21700 підтримують також і 20700 без перехідника і 18650 з перехідником.

Тому акумулятори 18650 можна назвати максимально сумісними та універсальними для вейпів. Вони також доступні в більшості магазинів і інтернет-магазинів.

Як заряджати

Всі сучасні моделі вейпів здатні ефективно заряджати акумулятор всередині за допомогою USB-порту. Ви можете не виймати батарею з корпусу і повністю покладитися на плату вашого мода.

Але такий спосіб гірший, ніж використання зовнішнього зарядного пристрою . Такі зарядки здатні зарядити акумулятори і швидше та ефективніше. Зарядний пристрій коштує недорого - від 220 грн і зможе пережити не один Ваш пристрій.

Особливо зручно використовувати зарядку якщо мати 2 комплекти батарей, одні використовуватимуться, інші заряджатимуться.

Купівля акумулятора для електронної сигарети

Купити акумулятор досить просто. Потрібно звернутися до консультантів інтернет-магазину Димок.
Купити акумулятори 18650 для бокс-модів та електронних сигарет можна у спеціалізованих магазинах. В інтернет-магазині Димок, Ви зможете знайти найкращі моделі за найкращими цінами.

Димок зможе запропонувати відмінні умови доставки та гарні ціни з гарантією.

Відгуки покупців

18 +
© ДИМОК 2012-2024.

ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

ВХІД