• Безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.
  • Доставляємо по всій Україні! Всього 1 день та замовлення у Вас!

6 причин купити електронну сигарету

Ви коли-небудь замислювалися, який гидкий тютюновий дим? І навіть коли він розсіюється, від вас продовжує відходити неприємний запах. Ви його не помічаєте, оскільки багаторічне куріння притупило нюхові рецептори, але будьте певні: він нікуди не подівся! Запах тютюнового диму в'ївся у ваші пальці, просочив одяг та волосся, про дихання не варто й казати.

І ось вам перша причина купити електронну сигарету :

6 причин купити електронну сигарету

Вона не пахне!

Стильний гаджет позбавить жахливого амбре ваших домашніх, які хоч і делікатно мовчать із цього приводу, але з радістю обійдуться без таких випробувань. Ваш нюх швидко відновиться, і ви здивуєтеся, якою смачною стане їжа. Відтепер ви видихатимете не смердючий дим, а пар без запаху, навіть якщо в ньому є смакові добавки. Або ж це буде приємний запах лісових ягід або навіть французької булки.

Повнота відчуттів

До складу рідин для заправки входить пропілен гліколь (харчова добавка, дозволена МОЗ), який створює відчуття в горлі, схожі на звичайне куріння. А ще для більшої імітації застосовуються ароматизатори зі смаком різних сортів тютюну. З першої затяжки ви переконаєтеся – все як було! А незабаром зрозумієте, що смачна пара краща за гіркий дим у сотню разів.

Але більшість парить електронні сигарети зовсім не через можливість повторити сигаретні смаки, а через можливість насолодитися смаковим різноманіттям.

На сьогоднішній день у нашому магазині представлено понад 300 різних смаків, від парламенту до сирного чізкейку з маскарпоне та нотками ягід.

Економія

Економія при використанні електронної сигарети

Шкідливі звички обходяться все дорожче. Чи не краще витратити частину цих грошей на справді важливі речі? Використовуючи електронну сигарету, можна заощадити за місяць кількасот гривень. Для цього вам пропонується основа для створення рідини для електронних сигарет, а також широкий вибір ароматизаторів, включаючи екзотичні, фруктові суміші. Повірте, вам сподобається експериментувати! Якщо ж фінансовий бік вейпінгу вас не хвилює, спробуйте готові рідини для електронних сигарет від відомих виробників.

Також заощадити допоможе використання моделей електронних сигарет, які дозволяють не купувати готовий випаровувач від виробника, а за допомогою спеціальної вати та спіралі з особливого матеріалу створити свій власний. Якщо руки у Вас прямі, можна досягати результатів краще, навіть ніж зі звичайним випаровувачем.

Шанс кинути палити

Якщо Ви курите давно, напевно, намагалися покинути вже не один раз. Але часто Вам просто не вистачає сили волі. Електронна сигарета може стати такою підтримкою.

Мільйони курців звичайних сигарет уже кинули за допомогою електронної сигарети.

Електронна сигарета дозволить вам поступово зменшувати їх споживання, не обмежуючи при цьому себе у перекурах. Так буде легше подолати нікотинову залежність, оскільки не доведеться боротися ще й із бажанням затягнутися. Коли перейдете на рідину нульового вмісту нікотину, розірвати психологічну кабалу буде простіше.
Але найголовніше електронна сигарета не викликає таку ж тягу як звичайні, відмовитися від електронної сигарети значно легше.

Немає заборони

Борці за здоров'я нації все тугіше затягують гайки. Однак електронні сигарети, як і раніше, можна курити у громадських місцях, включаючи клуби, ресторани та кафе, якщо їхня адміністрація цьому не перешкоджає. Під антитютюновий закон потрапляють лише пристрої, схожі на справжні сигарети та трубки. Будь-які інші моделі можете сміливо використовувати хоч на очах у поліції.

Імідж – все!

Cloudchasing

Соціальна реклама робить образ курця непривабливим, і це вас гнітить? Купуйте електронну сигарету - і ось ви вже не ізгой, а просунутий користувач поки що незвичайного гаджета. Дизайнерські мехмоди, лаконічні батарейні блоки разом з атомайзерами у стилі хай-тек – все це продемонструє оточуючим вашу індивідуальність, достаток, надасть особливого шарму. До того ж вейпінг зовні схожий на куріння трубки, а це завжди асоціювалося зі спокоєм, інтелектом та внутрішньою силою.

Вагаєтесь? Чи не переконали? Дивіться самі: стартовий комплект обійдеться у смішну суму, яку можна порівняти з ціною блоку сигарет. Це мізерна плата за нові можливості.

⚑ Топ електронних сигарет

→ Всі електронки


18 +
© ДИМОК 2012-2024.

ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

ВХІД