• Безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.
  • Доставляємо по всій Україні! Всього 1 день та замовлення у Вас!

Як вибрати акумулятор для електронної сигарети?

Кожен власник боксмоду чи електронної сигарети ставить запитання «Як вибрати акумулятор?». Головне, щоб акумулятор працював довго, добре тримав заряд і був сумісний з моделлю електронної сигарети. Пристрій для паріння - це не іграшка і навіть не просто електронний годинник, в який можна безглуздо встановлювати батарейки і, не замислюючись, які купувати.

Електронна сигарета - девайс, який працює за законами фізики і якщо щось піде не так, він або зламається, або може вибухнути (якщо йдеться про мехмоди). Тому до питання, який акумулятор купити для електронної сигарети потрібно підходити зі знанням справи.

Як правильно вибрати акумулятор для електронної сигарети

Показники фізики

Розберемо основні моменти. По-перше, найпоширеніший тип акумулятора, який використовується в електронних сигаретах – це акумулятори 18650 . По-друге, характеристика батареї має такі фізичні критерії:

  • Сила струму (А);
  • Напруга (V);
  • Об'єм (m/Ah).

Більшість вважає, що чим кращі показники, тим краще, але це помилкова думка. Чому? Тому що великий струм може бути корисним лише за певних умов. Так, при натисканні кнопки «Фаер» на електронній сигареті електричний ланцюг відразу замикається і починає грітися спіраль. І тут головне, щоб грілася саме спіраль, а не батарея. Тому суворо забороняється ставити потужні намотки, попередньо не дізнавшись, чи витягне їх акумулятор.

Різні типи акумуляторів 18650

Щоб визначити який акумулятор підійде для електронної сигарети і конкретного койла, потрібно скористатися формулою: A=V/Oм.

Наприклад, ви поставили потужний і класний койл на 0,18 Ом, напруга зарядженого акумулятора - 4,2 V. Отримуємо значення 23 А. Порівнюємо значення з характеристикою батареї. Дивимося на акумулятор – на ньому обов'язково вказується виробником сила струму. Якщо значення в межах 20-25 А батарея підходить.
Якщо ж ви використовуєте низькоомну намотку, тоді краще купити високострумовий акумулятор із силою струму 25 А і вище.

Фірми-виробники акумуляторів

Якщо з показниками все зрозуміло, тоді постає друге питання «Якого виробника краще вибрати?». Зараз на вейп-ринку представлено безліч виробників, більшість із яких – це невідомі китайські фірми. Не варто гнатися за дешевим продуктом - ви не тільки не отримаєте гарантії роботи акумулятора, але також не можете знати, як він вплине на роботу електронної сигарети та на її працездатність.

Магазин «Димок» пропонує лише якісний та перевірений часом товар – це акумулятори відомих всесвітніх брендів «Samsung» та «LG», якими ми й самі користуємося та рекомендуємо клієнтам відповідно до характеристик електронної сигарети.

Вас может заинтересовать:

Які рідини підходять для Pod систем (подів)? Чи можна заправляти органічні рідини у POD?

Як правильно запускати електронну сигарету та POD систему вперше.

Як вибрати POD-систему?

Топ електронних сигарет та вейпів 2024. Що вибрати новачку.

Як вибрати спіраль для атомайзера, що обслуговується, що краще?

Як правильно вибрати випаровувач для електронної сигарети.

⚑ Топ електронних сигарет

→ Всі електронки


18 +
© ДИМОК 2012-2024.

ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

ВХІД