• Безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.
  • Доставляємо по всій Україні! Всього 1 день та замовлення у Вас!

ЕЛЕКТРОННА СИГАРЕТА – ЗДОРОВА АЛЬТЕРНАТИВА КУРІННЯ

По всій Україні, просто гуляючи парками, вулицями, все частіше можна зустріти людину з електронною сигаретою (вейпом). На жаль, ще частіше зустрічаєш курців звичайних цигарок. Проблема тютюнопаління не зникла, середній вік курця-початківця – 15-18 років, що негативно впливає на розвиток молодого організму і призводить до ракових захворювань, хвороб серця та легень.

Популярність

Якщо ви курите, зверніть увагу на електронні сигарети. Не думайте, що це доля підлітків. Більше 30% американців та європейців вже перейшли на вейпінг, а багато розвинених країн вже навіть застосовують вейпінг як ефективний метод боротьби з курінням. Якби це була просто реклама, у паріння не було б стільки послідовників, та й ніяка реклама чи модна течія не може жити понад 14 років. Погодьтеся, за допомогою електронної сигарети можна кинути палити.

Використання

Щодня електронні сигарети стають популярнішими. Чому так відбувається:

  • Паріння схоже на куріння звичайної сигарети;
  • Швидка «накурюваність» та насичення нікотином;
  • Жодного неприємного запаху диму в приміщенні, на одязі, шкірі.
  • Витрачати менше грошей і часу на щоденну покупку цигарок, запальничок, пошук місць для куріння, попільничок та інших дрібниць.
  • Безпека електронної сигарети та великий вибір різних уподобань, які можна парити.

ДЕ МОЖНА ПАРИТИ ЕЛЕКТРОННУ сигарету

Електронні сигарети наразі не мають жодного правового визначення в Україні. Вони не належать до тютюнових виробів, їх не виділяють на самостійну групу товарів.
На відміну від звичайних сигарет, які заборонені у громадських місцях, електронні сигарети можна парити всюди.

Звичайно, варто враховувати комфорт оточуючих (кафе, дитячі майданчики) та культуру поведінки. Але штрафувати вас за ширяння права не мають.

ОСОБИСТИЙ КОМФОРТ

У курця від тривалого куріння може псуватися колір шкіри, жовтіти зуби, з'являтися неприємний запах із рота. Крім того, запахом сигарет завжди просякнутий одяг, меблі, приміщення. Запах тютюну досить концентрований, насичений і складно видаляється.

Вейп ніяк не впливає ні на колір шкіри, не залишає запах у приміщенні, одязі. Навпаки, запах рідини нерідко можна сплутати із солодкою карамеллю або ванільним тістечком.

ЯК ЛЕГКО КИНУТИ КУРИТИ

Процес паріння дуже схожий на куріння звичайної сигарети. Ви також робите затяжку, видихаєте пару, відчуваєте нікотин. Але електронна сигарета безпечніша за звичайну. Крім того, рівень нікотину в рідині можна звести до нуля і взагалі забувати про залежність.

Якщо ви хочете спробувати парити, купити електронну сигарету, звертайтеся за консультацією до магазину «Димок» і ми скажемо, як підібрати вейп для себе.

⚑ Топ електронних сигарет

→ Всі електронки


18 +
© ДИМОК 2012-2024.

ПРИЙМАЄМО ДО ОПЛАТИ:

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

ВХІД